Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier

Τα woody παραδίδονται στα χέρια σας, μέσω των ΕΛΤΑ Courier, χωρίς καμία επιβάρυνση, τόσο για τα μεταφορικά, όσο και για το κόστος της αντικαταβολής.

Επιλέξαμε τα ΕΛΤΑ Courier, για την αξιοπιστία, την ταχύτητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που την εκπροσωπούν.

Μετά την αποστολή του δέματος από εμάς, θα λάβετε ενημερωτικό email με το tracking number και το url link που μπορείτε να αναζητείτε ανά πάσα στιγμή που βρίσκετε το δέμα σας.

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών - courier services.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με την συνεχή ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων και πρακτορείων της, τα προϊόντα μας φτάνουν άμεσα και ασφαλή σε κάθε προορισμό.

Τα ΕΛΤΑ Courier εφαρμόζουν ολοκληρωμένο Σύστημα κατά το πρότυπο ISO 9001:2008.

Top